ScrikssScrikss DNA Jel Kalem 0.5 MAVİ 12 Li Kutu
ScrikssScrikss DNA Jel Kalem 0.5 MAVİ 12 Li Kutu

Scrikss DNA Jel Kalem 0.5 MAVİ 12 Li Kutu (SCRİKSS11-2689)

Marka : Scrikss
Fiyat : ₺319,37(KDV Dahil)
₺319,37 'den başlayan taksitlerle

Ürün Özellikleri

Kullanım Türü: Ofis,Okul

 

Kapaklı Uç Kalınlığı : 0.7 mm

 

Kalem Yazı Rengi : MAVİ

Scrikss marka jel kalem değiştirilebilir jel refile sahiptir. Refil ise yeniden doldurmak anlamına gelmektedir. Ürünün içerisindeki mürekkep bittiğinde tekrar doldurma imkânına sahipsiniz. Bu kalemi yazı yazarken ya da bir şeyler çizmek istediğinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Jel kalem MAVİ renge sahiptir. Parlak ve canlı siyah rengi ile istediğiniz yerde istediğiniz şekilde bu kalemi kullanabilirsiniz. MAVİ jel kalem, size yumuşak ve rahat bir yazma deneyimi sunar. Bu kalem ile birlikte rahat bir şekilde yazı yazabilir, çizim yapabilirsiniz. Evde, okulda ya da ofiste bu kalemi istediğinzi gibi kullanabilirsiniz. 

Paslanmaz çelik klipse sahip olan bu üründe aynı zamanda kauçuk kaplama plasik gövde bulunmaktadır. MAVİ bir tasarıma sahiptir. 0.7 mm uç kalınlığıyla üretilen bu kalem size rahat ve konforlu bir yazma seçeneği sunar. Mürekkebi hızlı bir şekilde kurumaktadır. Dağılma ya da bozulma yapmaz. 

Jel Kalem Nedir?

Jel kalemler tükenmez kalemlerden farklı formda oluşturulmuşlardır. Jel kalemler su bazlı olan jelde süspanse edilmiş olan pigmentlerden ve buna bağlı olarak özel bir formülasyondan oluşmaktadır. Kontrollü bir mürekkep akışı vardır. Fazla mürekkep harcamaz. Jel kalemler genellikle tekrar tekrar doldurulabilen yapılara sahiptir. Bu  yönüyle de tükenmez kalemlerden ayrılmaktadır. 

 

Ürün Özellikleri

Kullanım Türü:

 

Kapaklı Uç Kalınlığı : 0.7 mm

 

Kalem Yazı Rengi : MAVİ

 

Paket İçi Ürün Adedi : 12 Adet

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR