Gülce ÇocukGülce Çocuk Şükür Günlüğü Güzel Dinim Tatlı Değerlerim - Arzu Aydos Demir KTP
Gülce ÇocukGülce Çocuk Şükür Günlüğü Güzel Dinim Tatlı Değerlerim - Arzu Aydos Demir KTP

Gülce Çocuk Şükür Günlüğü Güzel Dinim Tatlı Değerlerim - Arzu Aydos Demir KTP (KTP-844009)

Fiyat : ₺77,00

Şükür Günlüğü Güzel Dinim Tatlı Değerlerim - Arzu Aydos Demir

 

"Güzel DinimTatlı Değerlerim" serisiyle çocukların güzel bir hikâye okumalarının yanında “ahlaki değerleri” öğrenmeleri amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda yazılan hikâyelerde, çocukların ilgisini artırmak için farklı bir teknik kullanılmıştır. Kullanılan bu sıra dışı teknikle, kitap sayfalarına nesneleri gizleyen “kulakçıklar” eklenmiştir.

Şükür Günlüğü Güzel Dinim Tatlı Değerlerim - Arzu Aydos Demir

 

"Güzel DinimTatlı Değerlerim" serisiyle çocukların güzel bir hikâye okumalarının yanında “ahlaki değerleri” öğrenmeleri amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda yazılan hikâyelerde, çocukların ilgisini artırmak için farklı bir teknik kullanılmıştır. Kullanılan bu sıra dışı teknikle, kitap sayfalarına nesneleri gizleyen “kulakçıklar” eklenmiştir. Böylece okurlar durağanlıktan kurtarılıp “aktif” hâle getirilmiş, gizlenen nesneleri bulmaya yönlendirilmiştir.

 

Bakalım çocukları bekleyen bu kitabın sırlı nesneleri ne?

 

Editörün görüşü

 

"Güzel Dinim İlk Kavramlarım" serisiyle çocukların güzel bir hikâye okumalarının yanında “ahlaki değerleri” öğrenmeleri amaçlanmaktadır. Bu ahlaki değeri daha iyi kavrayabilmesi için çocuklara etkinlikler sunulmuş. Yazarımız Arzu Demir, bir eğitimci olmasının yanında Timaş Yayınlarında "Teşekkür Ederim Allah'ım" serisinin de yazarıdır.

 

En önemli cümle

 

Teşekkür ederek insanlara, şükrederek Allah’a olan borcumuzu öderiz.

 

Bu kitap neden önemli

 

"Güzel Dinim İlk Kavramlarım" dizisi şu özellikleri sebebiyle önemlidir: * Dinimizin hayata bakan yönlerinden "güzel ahlakı" çocuklara öğretmeyi amaçladığı için. * Değerler Eğitimi kitabı olduğu için... * İçerikte merak unsurunu daha aktif hale getirecek SIRA DIŞI bir teknikle hikayede geçen nesneleri GİZLEYEN kulakçıklarla dizayn edildiği için... * Kitapların sonunda her kitabın konusuna yönelik etkinliklerle öğrenmeyi desteklediği için ÖNEMLİDİR.

 

Basım Dili: Türkçe

Boyut: 22x22

Sayfa Sayısı: 24 Sayfa

Yazar: Arzu Aydos Demir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR