Timaş ÇocukGülce Çocuk İbadetlerle Tanışıyorum Ara-Bul -Şeyda Apaydın KTP
Timaş ÇocukGülce Çocuk İbadetlerle Tanışıyorum Ara-Bul -Şeyda Apaydın KTP

Gülce Çocuk İbadetlerle Tanışıyorum Ara-Bul -Şeyda Apaydın KTP (KTP-360273)

Fiyat : ₺121,00

Gülce Çocuk İbadetlerle Tanışıyorum Ara-Bul - Şeyda Apaydın

 

Gülce Çocuk İbadetlerle Tanışıyorum Ara-Bul - Şeyda Apaydın

 

İbadetlerin rengârenk dünyasıyla tanışmak için bir yolculuğa davetlisin. Sayfalarında ara-bul yaparken eğleneceğin, yeni şeyler öğreneceğin, soruları ve etkinlikleriyle neşeleneceğin bu kitap konusuyla tam sana göre.

İçindeki eğlenceli "Ara-Bul" oyununu tek başına oynayabileceğin gibi kardeşin, ailen veya arkadaşlarınla da oynayabilirsin. Sayfalarında gizlenmiş nesneleri bulmak için sıra sende... Haydi o zaman...

Editörün görüşü

İbadetlerle Tanışıyorum isimli kitapta çocuklara ibadetlerle ilgili hem bir hikâye sunuluyor hem de ara-bul etkinliği yaptırılıyor. Ayrıca resimler üzerinden soru cevaplatarak iletişim kurması sağlanıyor. Böylece eğlenerek öğrenmesi amaçlanıyor.

En önemli cümle

Babamla kamp yapacağımız yeri belirledikten sonra çadırımızı kurduk. Çok yorulmuştuk, hava sıcaktı. Annem bize sevgiyle bakıp ‘Allah’ım çocuklarımızla bize güç ve sağlık ver. Onları güzel ahlaklı yetiştirmemiz için bize yardım et.’ diye dua etti. Babam da ‘Amin’ dedi. Merve ve ben de ‘Amin’ dedik. Güzel sözlerle birbirimize dua etmek harika bir duygu!

Bu kitap neden önemli

* Çocuklara ibadetleri bütüncül bir şekilde tanıttığı için * Bir ara-bul kitabı olduğu için * Ara-bul haricinde interaktif okumayı sağlayan soruları olduğu için * Etkinliklerin yanında bir de hikayesi olduğu için * Yerli ve yabancı yayınlar içinde ibadetler konusunu ara-bul ile ilk anlatan kitap olduğu için * Çeviri yapılmaya ve yurt dışı telife çok uygun olduğu için * Alanında uzman bir öğretmen olan Şeyda Apaydın tarafından yazıldığı için ÖNEMLİDİR.

 

Basım Dili: Türkçe

Boyut: Normal Boy

Sayfa Sayısı: 48 Sayfa

Yazar: Şeyda Apaydın

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR