Faber-CastellFaber-Castell Grip Fineliner 0.4 Uç Keçeli Kalem 10 Renk Stabilo Mandala Seti
Faber-CastellFaber-Castell Grip Fineliner 0.4 Uç Keçeli Kalem 10 Renk Stabilo Mandala Seti
Faber-CastellFaber-Castell Grip Fineliner 0.4 Uç Keçeli Kalem 10 Renk Stabilo Mandala Seti

Faber-Castell Grip Fineliner 0.4 Uç Keçeli Kalem 10 Renk Stabilo Mandala Seti (ZSET012)

Fiyat : ₺157,08(KDV Dahil)
₺157,08 'den başlayan taksitlerle

Faber-Castell Grip Fineliner 0.4 Uç Keçeli Kalem 10 Renk Stabilo Mandala Seti

Stabilo Renklerini Özgür Bırak Mandala Boyama Kitabı

Sayfa Sayısı:28

Sayfa yapısı: Perforajlı

Boyama işlemi bittikten sonra sayfayı koparıp çerçeveleyebilirsiniz.

Kitabın içerisinde bir adet sert mukavva bulunmaktadır, her boyadığınız sayfanın arkasına mukavvayı koyarak arka sayfaya geçmesini önleyebilirsiniz.

Mandala boyama, stresle başa çıkmamızı kolaylaştıran ve iç huzurumuzu sağlamamıza yardım eden bu renkli etkinlik sayesinde kendimizi daha iyi tanıyabilir ve kendimize kaliteli zamanlar yaratabiliriz.

Dijital detoks yapmak isteyen sevdikleriniz ya da siz bu keyifli aktivite sayesinde vaktinizi ekranlara bakmadan da ne kadar güzel geçirebileceğinize tanık olacaksınız. Aynı zamanda anksiyete bozukluğu gibi sorunlar yaşıyorsanız bilinçli farkındalık yaşamak için mandala terapisinden faydalanabilirsiniz.

Mandala, sanskritçe bir kelime. Daire anlamına gelen bu kelime aynı zamanda rüya ve benlik arayışını da ifade ediyor. Doğu kültüründe pek çok mimari eserde de kullanılan mandala, ortadaki merkez ve etrafındaki desenler bir bütün haline evreni temsil ederken desenin her bir ögesi farklı anlamlara geliyor. Batıya daha çok terapi ve kişisel gelişim amaçlı gelen bu terimin arkasında geçmişi yüz yıllar öncesine dayanan Budist felsefe bulunuyor.

Mandala tarihi çok eskilere dayansa da aslında modern dünya onu ünlü yaptı diyebiliriz. Sadeleşmenin, uzaklaşmanın ve iç sesimizi dinlemenin çok daha makbul sayıldığı günümüz toplumunda mandala resmi yapmak çölde bir vaha gibi. Üstelik bu sanattan -ya da terapiden- faydalanmak için Hinduzim ya da Budizm gibi inançlara dahil olmanıza da gerek yok. Elinize alacağınız renkli kalemler ve bir mandala kitabı huzurun kapısını aralamanız için yeterli olacaktır.

 

Faber Castell Grip Finepen 0,4 Keçe Uçlu Kalem

-0.4 mm uç

-Kaliteli metal uç

-Ergonomik ücgen tasarım

-Gövde üzerinde elin rahatça kavramasını sağlayan Grip noktalar

-Havalandırmalı kapak

-Cetvel ve şablonlarla kullanım icin uygundur

-Yıkandığında kumaşlarda leke bırakmaz

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR