Gen-OfGen-Of Oyun Hamuru 6 Renk 690 gr GEN-7160
Gen-OfGen-Of Oyun Hamuru 6 Renk 690 gr GEN-7160
Gen-OfGen-Of Oyun Hamuru 6 Renk 690 gr GEN-7160
Gen-OfGen-Of Oyun Hamuru 6 Renk 690 gr GEN-7160
Gen-OfGen-Of Oyun Hamuru 6 Renk 690 gr GEN-7160
Gen-OfGen-Of Oyun Hamuru 6 Renk 690 gr GEN-7160

Gen-Of Oyun Hamuru 6 Renk 690 gr GEN-7160 (GEN7160)

Marka : Gen-Of
Fiyat : ₺59,40(KDV Dahil)
₺59,40 'den başlayan taksitlerle

Gen-Of Oyun Hamuru 6 Renk 690 gr GEN-7160

-6 Renk Oyun Hamuru

-BEYAZ

-KIRMIZI

-SARI

-MAVİ

-PEMBE

-TURUNCU

*Hayal gücünüzü şekillendirin - Yumuşacık, parlak, toksik olmayan Gen-Of hamuru hayal gücünü harekete geçirir Modelleme kili gibi sanatları ve el işlerini seven 2 yaş ve üzeri çocuklar için.

*Kolay açılır, geri dönüştürülebilir paket, açılması kolay ve hayal kırıklığı yaratmayan basit geri dönüştürülebilir ambalajlarda gönderilir.

 -Oyun hamurlarımızı sağlığınız için buğday unundan üretiyoruz. Ambalaj ve içindeki diğer bütün ürünler sağlık testlerinden geçmektedir. İnsan sağlığı için zararlı olabilecek kimyasallara karşı gerekli önlemler alınmıştır.

-Kullanım: Eğer oyun hamuru açıkta bırakılırsa, hava sıcaklığı ve neme bağlı olarak 3-4 saate kuruyabilir. Oyun hamuruyla oynadıktan sonra, kapalı bir şekilde muhafaza edilmelidir. Oyun hamuru bu şekilde muhafaza edilirse haftalarca kullanılabilir. Oyun hamuru dışarıda bırakılırsa, sadece dış yüzeyi kurumaya başlayacaktır. Bu durumda birkaç damla su damlatınız veya ıslak bir bezle hamurunuzu sarınız.

-Temizleme: Sert yüzeylerden temizlemek için, ıslak bezle ovalayınız. Sıcak su kullanmayınız. Tekstil ve halı gibi yüzeylerden temizlemek için, oyun hamurunuzun kurumasını bekleyiniz. Kuruduktan sonra sert fırça yardımıyla temizleyiniz ve gerekirse deterjanlı ılık suyla silerek fırçalayınız.

 

Peki Oyun Hamurları Çocuğuma Nasıl Fayda Sağlar?

Hepimiz, annelerimiz hatta büyükannelerimiz yemek hazırlamaya uğraşırken masada, yanı başlarında oyalanmamız için verilen, elimizdeki bir parça hamur ile dakikalarca boğuşmuşuzdur. Oyun hamuru, öyle herkesin çocukluk döneminde yoktu tabii. Hayal dünyamızı zorlar, çeşitli şekiller yapmaya çabalardık. Ta ki, hamur ellerimize vıcık vıcık yapışana veya yemek saati gelene kadar.

 

İşte tam da bu noktada oyun hamuru, çocuğunuzun zihinsel gelişimi üzerinde büyük bir rol oynuyor. Hiçbir şekle sahip olmayan oyun hamurları, çocuğunuzun oynarken özgür hissetmesini sağlayacaktır. Kendini özgür hisseden ve eğlenip öğrenirken sınırlanmamış bir çocuk, yaratıcılığını daha kolay sergileyebilir. Hayal gücünün sınırlarını zorlayarak hem yaratıcı fikirler ortaya çıkarır, hem de ufkunu geliştirir. Üretkenliğini arttırır. Şekil vermek için parmaklarını kullanırken kas gelişimi de olumlu olarak etkilenecek ve minik yavrunuz aynı zamanda el becerisi kazanacaktır. Eğitici özelliği çok yönlü olan bu hamurlar ile bebeğinizin zihinsel gelişiminde de olumlu etkiler görebilirsiniz.

Çocukların Duyu Gelişiminde Oyun Hamurunun Etkisi

Zekâ gelişimi üzerindeki pozitif etkilerinin yanı sıra, yumuşak yapısı ve güzel kokuları sayesinde çocuğunuz, görme-dokunma-koklama duyularını aynı anda kullanacak ve duyular arasındaki koordinasyonunu geliştirecektir. Bu şekilde öğrenme ve kavrama kabiliyeti de pekişecektir.

Oyun Hamuru Alırken Bunlara Dikkat Etmeyi Unutmayın!

Oyuncak seçiminde bulunurken, anne-babalar olarak çocuğunuzun sağlığı ve güvenliği için çok daha seçici ve dikkatli davranırsınız. Söz konusu bu eğlenceli hamurlar olduğunda da aynı özveriyi göstermeniz çok uygun bir davranış olacaktır. Çünkü çocuğunuzun eline aldığı, kokladığı hatta zaman zaman istemsizce de olsa ağzına ve yüzüne sürebildiği bir oyuncaktan bahsediyoruz. Aldığınız eğitici-öğretici hamurların içeriğinde kimyasal malzemeler kullanılmamış olmasına önem vermelisiniz. Kıvam ve yumuşaklığının bebeğiniz için uygun olmasına dikkat etmelisiniz.

Oyun hamurlarımızı sağlığınız için buğday unundan üretiyoruz. Ambalaj ve içindeki diğer bütün ürünler sağlık testlerinden geçmektedir. İnsan sağlığı için zararlı olabilecek kimyasallara karşı gerekli önlemler alınmıştır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR