Gen-OfGen-Of 45x60 Ahşap Çerçeve Mantar Pano 3 Adet
Gen-OfGen-Of 45x60 Ahşap Çerçeve Mantar Pano 3 Adet

Gen-Of 45x60 Ahşap Çerçeve Mantar Pano 3 Adet (ZGENOFMNTR1)

Marka : Gen-Of
Fiyat : ₺208,07(KDV Dahil)
₺208,07 'den başlayan taksitlerle

Gen-Of 45x60 Ahşap Mantar Pano , Gen-Of markası ürünüdür.

Tahta, doğal mantar yüzeyi maddesi kullanılarak üretilir ve kanserojen maddeler içermez. Bu nedenle sağlığınız için herhangi bir zararı bulunmaz.

Okullarda duyurular yapmak, talimatname ve yönergeler asmak gibi birçok faaliyeti sürdürebileceğiniz mantar panolar, ödevler ve başarılı performansları da sergilemek için mükemmel bir sunum oluşturuyor. Öğretmenlerin ve öğrencilerin işlerini büyük ölçüde kolaylaştıran mantar panolar, öğrenciler için evde de büyük kolaylıklar sağlıyor. Formüller, hatırlanması gereken tarihler ve daha birçok konu, mantar panolar sayesinde gözünüzün önünde bulunuyor. Ev için kullanımında, mutfaklara asacağınız mantar panolarla alışveriş listelerinizi hazırlayabilir, yemek tariflerinizi her an gözünüzün önünde bulundurabilirsiniz. Evdeki diğer bireylerle eğlenceli küçük notlar paylaşmak için de mantar panolar, harika sunum seçeneklerinden birini oluşturuyor. Kadınların giyinme odalarında da işlevsel bir kullanıma sahip olan mantar panolar, kolye, bileklik, küpe gibi takılar için işlevsel bir askı aparatı görevi üstleniyor. Mantar pano üzerine yerleştireceğiniz harita çivilerinin üzerine, takılarınızı asarak düzenli ve şık bir takı panosu elde edebilirsiniz.  

İş ve okul hayatında pratik çözümler sunan Gen-Of mantar pano 45x60 ahşap çerçeveli modeliyle, hatırlamak istediğiniz notlar için mükemmel bir zemin sunuluyor. Okulda ve ofiste duyurular, önemli notlar, yönergeler, talimatnameler gibi yazıları takip etmenize ve göz önünde bulundurmanıza yardımcı olan mantar pano modelleri, aynı zamanda eviniz için de fonksiyonel bir gereç olma özelliği taşıyor. 

Okul, ev ve ofis gibi ortak yaşam alanlarında, duyuru yapmaya ihtiyaç duyduğunuzda kolaylık sağlayan Gen-Of mantar pano 45x60 ahşap çerçeveli yapısıyla şık bir görünüme sahip. Her yönüyle oldukça sağlıklı ve fonksiyonel kullanım sunan mantar pano modelleri, hem pratik hem de ekonomik çözümler sağlıyor. İğne, raptiye, çivi gibi materyaller kullanarak pano üzerine sabitlemek istediğiniz malzemeyi kolaylıkla yerleştirebilirsiniz. Mantar yüzey, yumuşak yapısı ve tekrar tekrar kullanılabilir özelliği ile uzun süre işlevselliğini koruyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR